Asunto­rakentaminen

Toteutus joustavasti kaikilla urakkamuodoilla

Meillä on pitkä kokemus ja hyvä maine asuntorakentamisen parissa. Rakennamme kerros- ja rivitaloja julkiselle sektorille ja yrityksille pääosin Varsinais-Suomen ja Länsi-Uusimaan alueella. Ketterä organisaatiomme takaa nopean liikkumisen ja joustamisen projekteissa asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan.

Toteutamme puu-, betoni- tai teräsrunkoiset rivi- ja kerrostalot ammattitaidolla ja kaikenlaisilla urakkamuodoilla. Toteutamme myös korkeampia rakennuksia.

Toimimme Koski TL:stä noin 100 kilometrin säteellä Varsinais-Suomessa ja Länsi-Uuudenmaan alueella. Olemme tunnettuja korkeasta laadusta ja pitävistä aikatauluista. Lisäksi pidämme tarkkaa huolta työturvallisuudesta. Meillä on ISO9001-sertifikaatti sekä RALA-pätevyys. Olemme RT:n jäsenyritys.

Toteuttamiamme kohteita

2021-2023 As Oy Raision Mansikka, kerrostalo
Raision ydinkeskustaan rakentunut 8-kerroksinen kerrostalo. Kokonaisurakkana toteutettu hanke on Ojarannan tähän astisista projekteista korkein.

2020-2021 Sahapiha 6, kerrostalo
Lohjan 2021 asuntomessuille valmistunut 6-kerroksinen asumisoikeuskerrostalo. Betonirunkoinen hanke toteutettiin kokonaisurakkana. Projekti alkoi keväällä 2020 ja hanke valmistui kesällä 2021.

2019 kehitysvammaisten asumisyksikkö Jokioinen, kerrostalo
Jokioisille valmistui joulukuussa 2019 kehitysvammaisten asumisyksikkö. Toteutimme urakan kokonaisurakkana ja toimimme pääurakoitsijana. Rakennustyöt aloitettiin tammikuussa 2019. Kyseessä on 2-kerroksinen elementtirakenteinen kerrostalo, jossa on 15 asuntoa ja lisäksi yhteisiä tiloja.

2019 As Oy Lohjan Pakkamestarinkuja 3, puurivitalot
Kohteeseen valmistui 5 puurakenteista rivitaloa, jotka toteutettiin puusuurelementeistä ja viimeisteltiin tiili- ja puupaneliverhouksella. Projekti aloitettiin elokuussa 2018 ja se saatiin valmiiksi heinäkuussa 2019. Kyseessä oli KVR-projekti eli olimme projektin pääurakoitsija.

2019 As Oy Turun Amiraali 1, puukerrostalot
Kohteeseen valmistui kaksi puukerrostaloa, joista toinen on kaksi- ja toinen kolmikerroksinen. Talot toteutettiin puusuurelementeillä. Rakennuksiin tehtiin yhteensä 37 asuntoa. Projekti aloitettiin kevättalvella 2018 ja se valmistui helmikuussa 2019. Toimimme projektissa pääurakoitsijana.

2018 As Oy Klippinkitie 7 Espoo, kerrostalo
Kohteeseen valmistui betonirunkoinen kerrostalo, jossa on kolme kerrosta, 39 asuntoa ja 2 liiketilaa. Rakentaminen Espoon Kauklahteen alkoi lokakuussa 2017 ja kohde valmistui lokakuussa 2018. Kyseessä oli kokonaisurakka, joka käsitti myös LVISA-työt.

2017 As Oy Liedon Ruutu, kerrostalo
Kokonaisurakkakohteeseen valmistui 4-kerroksinen betonirunkoinen kerrostalo, jossa on 33 asuntoa. Kyseessä oli KVR-hanke, joka tehtiin tilaajalle. Rakentaminen aloitettiin keväällä 2016 ja kohde valmistui vuotta myöhemmin.

2016 As Oy Raadelmantie Somero, kerrostalo
4-kerroksinen kerrostalo valmistui Someron ydinkeskustaan vuonna 2016. Toimimme kohteessa pääurakoitsijana.

"Meillä on pitkä kokemus uudisrakennuskohteista sekä asuntotuotannosta"

Palvelumme

Asuntotuotanto

Meillä on vankka osaaminen ja hyvä maine asunto­rakentamisen parissa. Rakennamme kerros- ja rivitaloja julkiselle sektorille ja yrityksille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennus­urakointi

Meillä on pitkä kokemus monipuolisista uudisrakennuskohteista. Asiakkaamme voi tilata meiltä rakennusurakan tai urakan suunnitelmineen (KVR-urakka).

Korjausurakointi

Olemme toteuttaneet useita vaativia saneerauskohteita, kuten erityistä huolellisuutta edellyttäviä entisöintikohteita sekä kohteita, jotka ovat korjaustöiden ajan käytössä.

Sisäilmakorjaukset

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö