Etsimme joukkoomme motivoituneita rakennusalan osaajia

Etsitkö uusia haasteita rakennusalalla tai oletko vasta urasi alussa? Oli tilanteesi kumpi tahansa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Etsimme Ojarannan Rakennukselle kokeneita työnjohtajia, vastaavia työnjohtajia, rakennusammattimiehiä sekä rakennusapumiehiä. Haemme sekä kokoaikaisia työntekijöitä että kausityöntekijöitä.

Meillä pääset tekemään lähes kaikkea, mitä rakennusala voi tarjota. Hankkeet ovat vaihtelevia ja monipuolisia aina uudiskohteista saneerauskohteisiin, pienemmistä kiinteistöistä uimahalleihin ja sairaaloihin asti. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja ohjelmistoihin ja tuemme sinua kentällä, joten et jää yksin.

"Meille on tärkeää, että olemme ylpeitä työmme jäljestä ja työntekijöistämme."

Miksi Ojarannan Rakennus?

Ojarannan Rakennus on perinteikäs, vakavarainen rakennusliike, jolla on hyvä maine. Luotamme rehtiin ja ryhdikkääseen tekemiseen. Olemme luotettava ja oikeudenmukainen kumppani sekä tilaajien että työntekijöiden suuntaan. Se tarkoittaa sitä, että sovituista asioista pidetään kiinni ja vastuu kannetaan. Meille on tärkeää, että olemme ylpeitä työmme jäljestä ja työntekijöistämme.

Meillä on mukava ja toimeen tarttuva työyhteisö, joka koostuu eri-ikäisistä ihmisistä. Tällä hetkellä meillä työskentelee 35 henkilöä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen ammattikoulun ja ammattikorkeakoulun kanssa, jotta saamme tuoreet osaajat suoraan alan töihin.

Mitä me tarjoamme?

Meillä on ohut ja ketterä organisaatio, joten pystymme reagoimaan nopeasti työntekijöidemme tarpeisiin. Työntekijää kuunnellaan ja jokaiselle tarjotaan vastuuta, luottamusta sekä annetaan mahdollisuus omaan ajatteluun ja omien ratkaisuiden tekemiseen.

Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden edetä uralla firman sisällä. Moni työntekijämme on siirtynyt vuosien varrella suorittavasta portaasta työnjohtotehtäviin. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista työn ohessa.

Meillä työskentely on itseohjautuvaa ja liikkuvaa, sillä kohteet voivat sijaita ympäri Suomea. Pidämme porukan yhtenäisenä järjestämällä yhteisiä tapahtumia. Ihmiset ovat viihtyneet meillä hyvin, sillä työsuhteet ovat pääsääntöisesti pitkiä.

Hae meille töihin!

Meillä on jatkuva haku päällä, sillä kaipaamme hankkeisiimme hyviä tekijöitä. Riittää, että olet valmis tarttumaan toimeen. Voit työskennellä meillä myös toiminimellä, mikäli haluat tehdä töitä oman yrityksesi kautta. Omien työntekijöidemme kohdalla noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen saku.kanasuo@ojaranta.fi. Lisätietoja saat Saku Kanasuolta numerosta 044 0323 169.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö