Työn­tekijöidemme kokemuksia

Työntekijöidemme kokemuksia

”24 vuoden aikana olen päässyt tekemään monenlaista hommaa ja etenemään työurallani. Aloitin kirvesmiehenä ja nyt toimin työpäällikkönä. Ojarannalla on hyvät etenemismahdollisuudet, jos niin haluaa. Meillä on mielenkiintoisia projekteja ja hyville työntekijöille riittää aina töitä.”

Marko Seitz, työpäällikkö

”Olen ollut Ojarannalla töissä 10 vuotta. Parasta on ollut se, että täällä on joka päivä ollut töitä, eikä suhdanteiden vaihtelut ole keikuttaneet tätä firmaa samalla lailla kuin isoissa firmoissa tapahtuu yt-neuvotteluiden muodossa. Se on ollut minulle tosi tärkeä homma, että on tiennyt että hommia riittää. Täällä porukka tuntee toisensa ja tietää toistensa toimintatavat. Tiedonkulku toimii sekä tili tulee aina oikein ja ajallaan, eli Ojaranta on luotettava työnantaja.”

Jani Niinistö, pääluottamusmies

”Olen työskennellyt rakennusalalla 16-vuotiaasta, aluksi kesälomilla ja koulun ohessa. Rakennusmestariksi valmistuttuani etsin työnjohdollista paikkaa, toiveenani työllistyä omat arvoni jakavassa yrityksessä. Työssäni minulle tärkeää on kotimaisuus, kestävä rakennustapa ja energiatehokkuus. Ojarannalta löysin vastaavan arvomaailman ja täällä muutkin työskentelevät ”tehdään kuin itselle”-mentaliteetilla. Vaikka olen verrattain uusi työntekijä, minut otettiin heti hyvin vastaan. Porukka on osaava ja pelaa saumattomasti yhteen. Lisäksi olen löytänyt täältä muitakin frisbeegolfin harrastajia, joiden kanssa lähteä radalle työpäivän päätteeksi. Viihdyn Ojarannalla hyvin ja uskon saavuttavani täällä seuraavankin tavoitteeni: vastaavan työnjohtajan paikan.”

Eelis Pärssinen, työnjohtaja

"Meillä on jatkuva haku päällä, sillä kaipaamme hankkeisiimme hyviä tekijöitä"

Hae meille töihin!

Meillä on jatkuva haku päällä, sillä kaipaamme hankkeisiimme hyviä tekijöitä. Riittää, että olet valmis tarttumaan toimeen. Voit työskennellä meillä myös toiminimellä, mikäli haluat tehdä töitä oman yrityksesi kautta. Omien työntekijöidemme kohdalla noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen saku.kanasuo@ojaranta.fi. Lisätietoja saat Saku Kanasuolta numerosta 044 0323 169.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö