Rakennus- ja urakointi

Suoritamme vaativimmatkin kohteet asiantuntevasti ja ammattitaidolla

Asiakkaamme voi tilata meiltä joko osan urakasta tai kokonaistoimituksen alkaen suunnittelusta sekä maanrakennustöistä ja päättyen loppusiivoukseen. Voimme sisällyttää urakkaan myös erikoistyöt, jotka toteutamme yhteistyössä luotettavien kumppaneidemme kanssa.

Vaalimme työssämme korkean laadun lisäksi korkeaa turvallisuustasoa. Yrityksellämme on ISO 9001 -sertifikaatin mukainen laatujärjestelmä, ympäristö- ja turvallisuusohjeistus sekä RALA-pätevyys. Henkilöstömme tuli- ja työturvallisuuskortit pidetään aina ajan tasalla.

"Olemme korkealuokkaisen rakentamisen ammattilainen"

Palvelumme

Asuntotuotanto

Meillä on vankka osaaminen ja hyvä maine asunto­rakentamisen parissa. Rakennamme kerros- ja rivitaloja julkiselle sektorille ja yrityksille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennus­urakointi

Meillä on pitkä kokemus monipuolisista uudisrakennuskohteista. Asiakkaamme voi tilata meiltä rakennusurakan tai urakan suunnitelmineen (KVR-urakka).

Korjausurakointi

Olemme toteuttaneet useita vaativia saneerauskohteita, kuten erityistä huolellisuutta edellyttäviä entisöintikohteita sekä kohteita, jotka ovat korjaustöiden ajan käytössä.

Sisäilmakorjaukset

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö