Korjausurakointi

Saneerausten, laajennusten ja mittavienkin peruskorjausten tarkoituksena on tyypillisesti tehostaa kohteen tilankäyttöä, aikaansaada ympäristö- ja kustannussäästöjä sekä lisätä rakennuksen toimivuutta, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu saneeraus myös nostaa kohteen arvoa.

Olemme toteuttaneet useita vaativia saneerauskohteita, kuten erityistä huolellisuutta edellyttäviä entisöintikohteita sekä kohteita, jotka ovat korjaustöiden ajan käytössä. Asiakaskäytössä olevat kohteet tulee suorittaa aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriöitä, kuten pölyä ja melua.

Suoritamme vaativimmatkin kohteet asiantuntevasti ja ammattitaidolla.

"Hyvin suunniteltu ja toteutettu saneeraus myös nostaa kohteen arvoa"

Palvelumme

Asuntotuotanto

Meillä on vankka osaaminen ja hyvä maine asunto­rakentamisen parissa. Rakennamme kerros- ja rivitaloja julkiselle sektorille ja yrityksille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennus­urakointi

Meillä on pitkä kokemus monipuolisista uudisrakennuskohteista. Asiakkaamme voi tilata meiltä rakennusurakan tai urakan suunnitelmineen (KVR-urakka).

Korjausurakointi

Olemme toteuttaneet useita vaativia saneerauskohteita, kuten erityistä huolellisuutta edellyttäviä entisöintikohteita sekä kohteita, jotka ovat korjaustöiden ajan käytössä.

Sisäilmakorjaukset

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö