Sisäilma­korjaukset

Sisäilmakorjaukset tiivistyksistä saneerauksiin

Sisäilmakorjaukset kunnille ja kaupungeille Varsinais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan alueella. Meiltä saat rakennuksen tilanteesta riippuen tiivistyskorjaukset, ilmanvaihtotyöt, purut, saneeraukset ja laajennukset. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Ongelmat sisäilmassa ovat monen tekijän summa

Sisäilmaongelmat syntyvät yleensä monen tekijän yhteisvaikutuksesta. Rakennuksen sisäilmaan vaikuttavat esimerkiksi rakenteet, ilmastointi, rakennustavat ja puutteellinen huolto.

Myös muuttuva ilmasto asettaa omat haasteensa, sillä rakennusten kosteuskuorma on etenkin eteläisessä Suomessa ympärivuotinen. Muun muassa tästä syystä sisäilmaongelmat tulevat todennäköisesti lisääntymään tulevaisuudessa.

Korjaukset laadukkaasti suunnitelmien mukaan

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme mielellämme mukana projektissa alusta pitäen, jotta löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Toteutamme urakan aina suunnitelmien pohjalta. Meillä on lähes 10 vuoden kokemus sisäilmakorjauksista, joten olemme luotettava kumppani. Oli kyseessä sitten tiivistyskorjaukset, ilmanvaihtotyöt tai purku ja saneeraus, toteutamme urakan ammattitaidolla ja kohteen vaatimusten mukaan.

Kohteita, joissa olemme tehneet sisäilmakorjauksia:

  • Sauvon koulukeskus
  • Kosken koulukeskus
  • Hermannin koulu, Salo
  • TYKS/Salon sairaala (laboratorion saneeraus)
  • Sammatin koulu, Lohja (tiivistyskorjaukset osana saneerausurakkaa)
  • Paanan koulu, Jokioinen

"Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti"

Palvelumme

Asuntotuotanto

Meillä on vankka osaaminen ja hyvä maine asunto­rakentamisen parissa. Rakennamme kerros- ja rivitaloja julkiselle sektorille ja yrityksille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennus­urakointi

Meillä on pitkä kokemus monipuolisista uudisrakennuskohteista. Asiakkaamme voi tilata meiltä rakennusurakan tai urakan suunnitelmineen (KVR-urakka).

Korjausurakointi

Olemme toteuttaneet useita vaativia saneerauskohteita, kuten erityistä huolellisuutta edellyttäviä entisöintikohteita sekä kohteita, jotka ovat korjaustöiden ajan käytössä.

Sisäilmakorjaukset

Toteutamme sisäilmakorjauksia julkiselle sektorille, mutta voimme auttaa myös ongelman parissa painivia yrityksiä. Olemme nopealiikkeinen ja joustava toimija, joka tekee työn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Saku Kanasuo

Toimitusjohtaja

Marko Seitz

Työpäällikkö

Sanna Lindström

Talouspäällikkö

Mika Sirkiä

Hankintapäällikkö